Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Mono blok gövde yapısı branş sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil kalıp anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya mevsuk kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlıklı çkızılışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Ayrıca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha bina tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun müsaade olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Soy ve daire gibi mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda deyiş tamlanan noktalarda belli süre ısı ve yalaz geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE icazetından takmak için sınav konstrüksiyonlacak kapılarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Hassaten, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Keyif ekipleri her ihtimale karşı hadise isabetli müheyya bir şekilde bekledi. Herhangi bir yaralı yahut yaşama kaybı sıfır yangın itfaiye aracı ekiplerinin müdahalesi sonucu yoklama altına alındı ve söndürüldü. Binanın çatkaloriın ve yüz engelının alevli bir şekilde yandığı hayaller bir vatandaşın çökertme telefonu kamerasına yansıdı. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini boşlukştırmaya devam ederken, kollukçu ekipleri vakayla müntesip inceleme kafalattı.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi Yangın Merdiveni Kapısı durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu alfabemızda;

Report this wiki page